top1.jpg
top3.jpg
top2.jpg

Referencer og kunderudtalelser

TD Consult samarbejder med 

Kundeudtalelser

SydfynsVikarens gamle bogføringssystem gik ned – og vi skulle have hjælp til at gendanne det gamle regnskabsår. Tove Dahlmann sagde ved første henvendelse straks JA til opgaven og løste denne hurtigt, på trods af opgavens store omfang, på allerbedste måde. (...) Vi har nu ved TD Consult’s hjælp fået lagt vort regnskab op på en server, i stedet for en installeret version på én pc. (...) TD Consult hjalp os igennem en periode, hvor vi havde brug for fleksibilitet, dygtighed og stor regnskabsindsigt. Og det fik vi gennem TD Consult.
– SydfynsVikaren


Som nystartet virksomhed, er netværk vigtigt. Jeg har derfor valgt at indgå i GlobalNetwork, hvor vi mødes hver anden torsdag året rundt. Da jeg lige havde startet ny virksomhed oktober 2015, var der en del at få styr på! Jeg valgte derfor at få hjælp fra netværket til det daglige boghold og administation, som jeg endnu ikke havde styr på! Det var naturligt efter et par snakke med Tove, at dette kunne TDConsult klare. 

Tove er god til at komme med forskellige artikler om sikkerhed, moms regler og andet, der er relevant at være opmærksom på! Vi mødes ca. hver 14 dag, hvor jeg kan aflevere mine bilag til Tove, og hun kan komme med evt. bemærkninger ang. bilag fra sidste møde. Jeg står selv for at oprette odrer og tilbud, samt at fakturere, men resten klarer Tove. Jeg bruger to online regnskabsprogrammer: Dinero og E-conomic, da jeg har to selskaber: Skiltehus1 IVS og Jump Out Communication, der begge arbejder med reklame i alle udforminger!
- Stefan H Andersen, Skiltehus1

 

Hvis jeg i dag skulle fortryde noget, er det, at det først var i begyndelsen af 2014, jeg startede samarbejdet med Tove, der bliver lagt budgetter, strategi’er og virksomhedsplaner, der er mere styr på tingene end nogensinde før. Vi har fået lavet et system, så jeg via min Ipad nemt kan indmelde/videresende de fleste af de informationer, der skal videre til Tove, som så varetager bogføring, fakturering og alle de andre administrative opgaver. Jeg får fra Tove de relevante informationer og nøgletal, der giver mig det overblik, jeg har brug for, så jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til: at levere og montere porte. Prisen for Toves hjælp er så rigeligt tjent hjem ved øget omsætning og indtjening, da jeg nu har fået mere tid til min virksomheds kerneydelse, jeg har også fået større arbejdsglæde, fordi kontorarbejdet ikke ligger og venter til aftener, weekends og fridage.
– BD Montage

Tove

Kontakt TD Consult

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed?

Kontakt mig på 40 25 46 26.

Skriv i formular