top1.jpg
top2.jpg
top3.jpg

Privatpersoner og Persondata

Hvad er persondata egentlig for en størrelse?

Privatpersoners behandling af personoplysninger er i mange tilfælde undtaget fra Persondataloven og Persondataforordningen. DOG skal du stadig tænke dig godt om.

På Datatilsynets hjemmeside kan du læse nogle gode eksempler - Find dem her

Se definitionen på persondata her (pdf)

Foreninger og Persondata:

Som hovedregel gælder de samme regler for foreninger som for virksomheder. På Datatilsynets hjemmeside kan du læse meget mere om foreningers forpligtelser i forbindelse med behandling af personoplysninger.

Find det her.

Kender du Dine rettigheder? 

Du har i henhold til Persondataloven:

  • Ret til at få information fra den dataansvarlige om, at der indsamles oplysninger om dig
  • Ret til indsigt i de oplysninger, der behandles, om dig selv
  • Ret til at protestere mod, at behandling af oplysninger finder sted
  • Ret til at protestere mod, at oplysninger om dig selv videregives med henblik på markedsføring
  • Ret til at få oplysninger, der er urigtige eller vildledende, rettet eller slettet, samt i den forbindelse at forlange, at andre, der har modtaget oplysningerne, orienteres om dette
  • Ret til at tilbagekalde et givet samtykke

På Datatilsynets hjemmeside kan du læse mere om dine rettigheder i forhold til de myndigheder, virksomheder og foreninger, der har / registrerer dine persondata - Find dem her

Tove

Kontakt TD Consult

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed?

Kontakt mig på 40 25 46 26.

Skriv i formular


1. Dine cookie settings
Funktionelle cookies, marketing og tracking
Cookies der giver os mulighed for at analysere webstedets anvendelse, så vi kan måle og forbedre ydelsen, og cookies der bruges af reklameselskaber eller annoncerende selskaber til at slå annoncer op, som er relevante for dine interesser.
 Alle

Nødvendige cookies
Cookies der er nødvendige for sidens funktionalitet.
 Nødvendige


2. Dette website anvender cookies

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren.
En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

3. Formål med cookies på vores website:
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

4. Sådan sletter eller blokerer du for cookies i din browser
minecookies.org/cookiehandtering


5. Liste over brugte cookies:
NavnFormålUdbyderUdløber

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.
Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Få flere oplysninger

OK Læs mere